Hubníkovi svěřenci vyhráli ve Valmezu

Hubníkovi svěřenci vyhráli ve Valmezu

Po 14. kolech svěřenci Michala Hubníka obsadili 4. místo se ziskem 25 bodů, pouze o bod za Petřkovicemi a o bod před Velkým Meziříčím.

V úvodu zápasu se Honza Hladík uvolnil v pokutovém území a přes dva obránce poslal krásný centr před bránu, který jen těsně minul hlavy dvou spoluhráčů. O minutu později Jirka Kiška poslal Otrokovice do vedení, z pokutového území a po zpětné přihrávce z pravé strany poslal míč do protipohybu golmana. Hned ve 12. Minutě byl Kiška blízko své druhé brance, tentokrát byl silnější golman. V polovině prvního poločasu se Hladík zmocnil míče na polovině hřištěm, nikým nebráněn prošel do pokutového území, ale míč poslal příliš vysoko. V závěru poločasu se domácí stáhli hodně do obranné fáze a bránili s jedenácti muži na své polovině. V nastavených minutách prvního poločasu si připsal důležitý zákrok kapitán Jasenský, kdy zabránil případnému gólu před koncem první půle.

Druhou branku přidal střídající Jakub Slaný v 76. Minutě po milimetrovém pasu do běhu v pokutovém území a těsně před brankářem, neměl žádný problém s navýšením skóre. Dvě minuty před koncem utkání definitivně rozhodl druhý střídající hráč Michal Hladík, kterému stačilo nastavit nohu na odražený míč a poslal míč do brány Pobořila. Nešťastný závěr pro domácí, kdy Vrána srazil míč do vlastní sítě a bylo po zápase – 0:4.

Michal Hubník, trenér: Jsem rád za výhru z venku a ještě k tomu s nulou vzadu. Ještě ráno jsme museli řešit situaci na postu golmana, kdy Semi onemocněl a po delší době se v bráně ukázal Pavel Jelínek. Musím říct, že mě příjemně překvapil. Sice jsme po našich vytvořených šancích mohli po poločase vést 3:0, ale před koncem první půle nás zachránil v malém vápně Jessi, kdy zlikvidoval střelu domácích a odcházeli jsme do kabin za stavu 0:1. Nebezpečné byli soupeřovy rychlé protiútoky, ale my jsme zápas zvládli vítězně, což mě těší. Toto vítězství prožívám víc než jakékoliv jiné, stejně jako celý zápas, všechny jsem tam znal a byl jsem hodně vyhecovaný. Jsem rád, že jsme ve Valmezu vyhráli, ale pořád je co zlepšovat.

FC Viktoria Otrokovice: Jelínek – Malý, Zábojník, Markovič – Kaizar, Jasenský (C), Šohaj (66. Slaný), Hladík, Kiška, Skwarczek – Mlýnek (46. Křivánek). 
Náhradníci: Hrnčiřík – Obiechina, Slaný, Fiala, Vašulka, Křivánek, Hladík, Hrnčiřík.