Derby v Otrokovicích nerozhodně 1:1

Derby v Otrokovicích nerozhodně 1:1

Poslední utkání podzimní části skončilo nerozhodně 1:1. Hosté z Hulína vyrovnali stav utkání po vyloučení našeho hráče Jana Hladíka.

Během úvodních deseti minut jsme si vytvořili minimálně tři slibné akce. První šance v 7. minutě, kdy Kiška hlavičkoval na zadní tyči, nikým neotravován ale míč do brány nedostal. V 10. minutě propadl míč do malého vápna k Markovičovi, který bohužel z bezprostřední blízkosti nedokázal překonat brankáře hostí. Ve 14. minutě se hostující Sedláček pokusil ranou z velké dálky zaskočit Semanka, šance skončila nad brankou domácích. Ve 20. minutě zasahoval zkušený Semanko, jen vyrazil a poté pokryl do rukavic ránu Sedláčka. Ve 34. minutě Martin Vyskočil vedl míč ve vápně a mířil k pravé tyči, skvěle však zasáhl Semanko. O dvě minuty později padla první branka v derby. Michal Malý v malém vápně čekal na přihrávku od Kišky a do prázdné brány pak neměl problém míč uklidit.

V úvodu druhého poločasu mohl navýšit Tomáš Zábojník, který hlavičkoval po volném přímém kopu těsně vedle branky. V 52. minutě sporná situace nedovedla domácí k navýšení skóre. Po faulu na Šohaje u pravé lajny, zahrál Jasenský přímý kop skvěle na zadní tyč, kdy domácí fotbalisté nedokázali míč dostat za brankovou čáru. V 70. minutě mohlo být vyrovnáno, k míči se postavil Adam Bahounek a míč z jeho kopačky lehce tečoval levou tyč. V 82. minutě obdržel červenou kartu Honza Hladík a dohrávalo se v deseti. Oslabení jsme v 89. inkasovali.

FC Viktoria Otrokovice: Semanko – Malý, Zábojník, Markovič, Kaizar, Jasenský (K), Šohaj (64.Slaný), Hladík, Kiška, Mlýnek (74. Křivánek), Skwarczek.
Náhradníci: Jelínek – Obiechina, Slaný, Fiala, Vašulka, Červenka, Křivánek.