Áčko v přípravě porazilo Viktorii Přerov 8:1

Áčko v přípravě porazilo Viktorii Přerov 8:1

V prvním únorovém zápase Áčko vyhrálo nad Viktorii Přerov 8:1 (4:1). Do utkání nemohl nastoupit Dominik Pěnička, který je od zápasu na Slovensku zraněný, Červenka Jakub, Jiří Kiška a Lukáš Křivánek, který se naplno bude věnovat futsalu v AC Sparta Praha. Další zápas sehraje mužstvo v neděli doma od 11h proti juniorce Třince.

Gólovou nadílku odstartovala vydařená střela už ve 4. minutě utkání. Střelecky se 4x prosadil Honza Hladík, 2x Martin Vašulka a v závěru utkání pojistil Adam Bahounek a z pokutového kopu nejmladší hráč Honza Kolenič. 

Sestava: Hrnčiřík, Markovič, Jasenský, Mlýnek, Malý, Slaný, Hladík, Vašulka, Fiala, Smékal, Přikryl

Náhradníci: Semanko, Skopal, Bahounek, Červenka Petr, Kolenič Jan

 

„Konečně se nám podařilo proměnit gólové šance, které jsme si i v předešlých zápasech vytvářely, ale neproměňovali. Osm branek v zápase je super, ale pořád máme v některých situacích nedostatky a musíme je zlepšit. Ve středu nám výsledkově nevyšel zápas s juniorkou Slovácka, a tak jsem rád, že aspoň dnes jsme vyhráli. Ze sestavy vypadl Lukáš Křivánek, který dostal nabídku z AC Sparta Praha – futsal, Jirka Kiška, Jakub Červenka a Dominik Pěnička jsou zranění, a tak dostali opět prostor mladí – Skopal, Kolenič, který v posledních minutách proměnil penaltu,“ zhodnotil utkání trenér Hubník.