Prohra 2:1 ve Vyškově

Prohra 2:1 ve Vyškově

A-tým v sobotu odehrál utkání s ambiciózním mužstvem MFK Vyškov. Trenér Michal Hubník se musel obejít bez Michala Malého (ČK) a ještě neúplně stoprocentního Filipa Přikryla. V základní sestavě tak dostal šanci mladý Petr Červenka, Honza Koňařík nebo Adam Bahounek.

V 18. minutě domácí Vyškov poprvé výrazně zahrozil, kdy střela Jeřábka mířila nad. Ve 24. minutě Hladík unikl po levé straně a centroval v brankovišti však nikoho ze spoluhráčů nezasáhl. O minutu později proměnil domácí Vintr pokutový kop. O dvě branky odskočili domácí ve 36. minutě. Přesnou přihrávku dostal Klesa a do prázdné brány dokázal míč uklidit. 

V 59. minutě dokázal Honza Hladík snížit na 2:1. Předvedl skvělou bojovnost a prošel přes tři obránce, poté poslal míč na zadní tyč a bylo sníženo. V 63. minutě mohlo být srovnáno. Průnik do vápna, ale z následné kombinace žádný z. hráčů nedokázal využít situace. Opět mohlo být vyrovnáno. Ve druhé minutě nastavení po přímém kopu na zadní tyč, kde se o hlavičku pokoušel Telnar, míč ale těsně míjel branku.

 

FC Viktoria Otrokovice: Semanko – Fiala, Markovič(46. Vašulka), Koňařík, Jasenský (C), Bahounek(58. Smékal), Hladík, Kiška, Červenka(71. Kutáč), Telnar, Mlýnek
Náhradníci: Kutáč, Smékal, Přikryl, Vašulka, Varous


Další utkání odehraje Viktorka v pátek 19. 4. od 11:00 doma proti Hlučínu!