Buchlovský, Kiška a dvakrát Hladík, Áčko porazilo Vrchovinu 4:0

Buchlovský, Kiška a dvakrát Hladík, Áčko porazilo Vrchovinu 4:0

V sobotu muži doma potvrdili výhru z minulého týdne, kdy vyhráli ve Velkém Meziříčí. Tentokrát si doma poradili s Vrchovinou, která stále bojuje o záchranu.

Úvod utkání nepřinesl žádnou větší akci. Šance sice byly na obou stranách, žádná ale nijak zvlášť neohrozila branku domácích či hostí.

Ve 24. minutě jsme si po rohovém kopu vytvořili slibnou šanci, kdy míč poskakoval ve vápně, ten se ale žádnému z hráčů nepodařilo dostat do brány. Kvůli zranění hřiště musel opustit ve 35. minutě Honza Koňařík a nastoupil Martin Kutáč. 

V 53. minutě otevřel skóre utkání Honza Hladík, kdy po chybě hostujícího brankáře skóroval do poloprázdné brány. Vrchovina mohla vyrovnat. Z volného kopu se jí stav nepodařilo srovnat. V 65. minutě svou první branku v drese Viktorky vstřelil Jakub Buchlovský, který dorazil míč za záda golmana. Hosté od 72. minuty hráli v deseti. Po zmaření šance domácích, Vícha strhl jednoho z hráčů k zemi a rozhodčí mu rovnou ukázal červenou kartu. V 79. minutě Honza Hladík “překvapil”. Po skvělé kombinaci se Honza ocitl na hranici malého vápna a naprosto sám před ležícím golmanem svoji šanci vystřelil nad břevno. V 84. minutě definitivně rozhodl Kiška. Po standardní situaci hostujícího mužstva se Přikryl s Kiškou postarali o skvělou akci. Přikryl přebral míč od Kišky na polovině hřiště a následnou přihrávku v malém vápně Kiška bezchybně proměnil!

FC Viktoria Otrokovice: Semanko – Malý, Fiala, Koňařík (35. Kutáč), Jasenský (C), Bahounek (86. Telnar), Hladík, Kiška, Buchlovský, Mlýnek (64. Vašulka), Přikryl
Náhradníci: Červenka P. – Markovič, Kutáč, Smékal, Červenka J., Vašulka, Telnar