Prohra v Rýmařově

Prohra v Rýmařově

V rámci 26. kola zajížděli muži do Rýmařova, který stále bojuje o záchranu. Bohužel se nepodařilo navázat na podzimní utkání a muži odjížděli z Rýmařova s prázdnou.

Domácí vstřelili v úvodní desetiminutovce rychlý gól. Golman Semanko první střelu ještě vyrazil, ale  na následnou dorážku už nestačil. Minutu na to se Červenka pokusil centrovat do vápna, kde nenašel žádného ze spoluhráčů.  Ve 24. Minutě se Hladík uvolnil ve středu hřiště, došel s míčem až k vápnu, kde o míč přišel. Dva nula ve 25. Minutě, Navrátil vyrazil zcela sám na golmanka Semanka. Ve 32. Minutě na hranici vápna vyhrál souboj Kiška a následnou střelu namířil bohužel přesně do tyče. Ve 33. Minutě hosté vstřelili další branku.

V 65. Minutě rozhodčí nařídil pokutový kop pro domácí, ti se ujali vedení už 4:0. V 70. Minutě ukázal Buchlovský svou sílu a rychlost a uvolnil se tak přes protihráče, který ho fauloval. V 84. Minutě skvěle zasáhl golman Semanko, který vychytal další velkou šanci domácích. V 90. Minutě upravuje finální skóre 5:0 Dydowicz, který lobem překonal Semanka.

 

FC Viktoria Otrokovice: Semanko – Malý, Fiala, Kutáč (62. Smékal), Jasenský (C), Bahounek (46. Telnar), Hladík, Kiška, Červenka P. (46. Mlýnek), Přikryl, Buchlovský
Náhradníci: Licov – Telnar, Červenka J., Smékal, Vašulka, Mlýnek