Postupujeme do 1. kola Mol Cupu

Postupujeme do 1. kola Mol Cupu

Předkolo pohárového utkání Mol Cupu s Viktorii Přerov jsme zvládli. Do prvního kola postupuje po výhře 5:0 (Novák, Jasenský, Slaný, Malý, Slaný). První kolo je na programu 14. 8. 17:00 a Viktorka se utká s Olešnicí. 

„S výsledkem jsem určitě spokojen. Vyhráli jsme 5:0 a potvrdili roli favorita. Kluci to v nepříznivém počasí odmakali. Říkal jsem jim, čím dříve vstřelíme gól, tím bude pro nás zápas lehčí. Brejkové situace, které jsme si vytvořili, měly skončit gólem a zápas mohl skončit větším rozdílem. Tyto situace musíme v lize proměňovat. Kluci z béčka zjistili, jak to v třetí lize funguje a je jenom dobře, že do utkání naskočili. Uvidí se a záleží na nich jak se dál budou prosazovat,“ hodnotí utkání Michal Hubník.

„Co se týče letní přípravy, tak tu jsme odstartovali kondičním úsekem, s míčem jsme se moc neviděli. Poslední týden už jsme se zaměřili na herní stránku. Přípravné zápasy byly všechny kvalitní a teď na generálce si to snad sedlo a všichni můžeme jít s čistou hlavou do třetiligové sezóny,“ hodnotí útočník Tomáš Mlýnek.


Sestava: Semanko, Malý, Fiala, Vavřík, Slaný, Jasenský-K-, Přikryl, Bahounek, Mlýnek, Novák, Červenka P.

Náhradníci: Hrnčiřík, Horák, Kolenič, Malát