Dolní Němčí – Viktorka Otrokovice 2:1 z 25.8:2019

Sestava: Hrnčiřík – Vrága Skopal Dembele Horák – Dnistrianskyi Janča Zach Marčík – Malát Bahounek

Od 46. minuty nahradil A. Khalil D. Vrágu

Branka: Marčík

Zápas v Dolním Němčí jsme začali výborně, neboť jsme se dostali do vedení už ve 2.minutě po střele Z. Marčíka. Bohužel jsme další šance neproměnili ( D. Malát, O. Dnistrianskyi ) a jak už to ve sportu bývá, v konečném zúčtování nám další branky chyběly. Při jednom útoku soupeře zahrál Dembele rukou v pokutovém území, ale exekutor netrefil branku a tak se skóre neměnilo. Nedachlebice, Hluk, Němčí, tři naštěstí neproměněné penalty, pod které se podepsal jeden hráč. O. Dembele… Rozhodujícím okamžikem zápasu však bylo vyloučení Dembeleho za faul zezadu na unikajícího protihráče, který rozhodčí okamžitě ocenil červenou kartou. Škoda, že stejným způsobem nereagoval rozhodčí za opakované držení a tahání za dres hráčů Němčí, kteří si zasloužili být potrestáni stejným způsobem… Vyloučení Dembeleho totiž předcházel jasný faul v pokutovém území Dolního Němčí na Dnistrianského, který však rozhodčí přešel bez povšimnutí. Tak se šlo do kabiny s vedením 1:0.

Ve druhém poločase soupeř využil početní převahu a měl více míč více na svých kopačkách. Přesto jsme se i v deseti hráčích úspěšně bránili až do 55. minuty, kdy se Němčí podařilo po rohovém kopu vyrovnat na 1:1.

Šance jsme měli i my, ale O. Dnistrianskyi řešil samostatný únik střelou do brankáře místo přihrávky na volného spoluhráče.

Další problém přišel v 70. minutě, kdy byl Z. Marčík hrubě faulován a musel odstoupit ze zápasu.

A tak jsme dohrávali v deseti, čehož soupeř využil a v 73.minutě vstřelil vítězný gól.

Jan Janča, trenér juniorky