Těžce vybojované tři body přivezl dorost z Luhačovic

Těžce vybojované tři body přivezl dorost z Luhačovic

Ivan Bořuta, trenér dorostu: „Zajížděli jsme do Luhačovic, které jsou poslední v tabulce, a proto jsme jeli pro povinné tři body. Hned od prvních minut nás domácí vyvedli z omylu snadného vítězství a velmi solidní hrou nás přehrávali. Hrálo se zcela vyrovnané utkání, průběh absolutně neodpovídal postavení domácích v tabulce.

Několikrát domácí zahrozili, ale Tomáš Hrnčiřík v bráně vše s klidem vyřešil. Pak jsme zahrozili i my, nejvíce asi když šel míč na jeden dotek po ose Skopal- Petrů – Patrik Daniel, který zakončoval těsně vedle. Pak přišla naše šance, kdy sám před brankářem byl náš hráč faulován. Rozhodčí trošku necitlivě, nenechal dorazit míč Kubu Šustka do prázdné brány a pískl penaltu, ale v tu chvíli i musel vyloučit domácího obránce.

Penaltu bravurně proměnil P. Daniel a šli jsme do vedení a taky do přesilovky. Nicméně domácí se nevzdali a i nadále se hrál vyrovnaný zápas, oslabení domácích nebylo zřetelné. Postupně se nám odkrýval okénka k brejkům, které jsme špatně vyřešili buď finální přihrávkou nebo zakončením a tak se o body bojovalo až do poslední minuty. Takže nakonec tři body vezeme, ale bylo to hodně těžké a vydřené. Kluci bojovali a snažili se, ale ukazuje se, že máme ještě spoustu věcí, na kterých musíme zamakat,“ hodnotí utkání trenér dorostu.