Áčko ve Vyškově bez branek

Áčko ve Vyškově bez branek

V rámci 23. kola MSFL vybojovalo Áčko důležitý bod s šestým Vyškovem. Hlavní moment se odehrál v prvním poločase, kdy golman Semanko zneškodnil penaltu Odehnala.

V páté minutě se domácí Vyškov mohl ujmout vedení, střela Pospíšila mířila nad. V 17. minutě poslal Malý střelu na domácího Sovu, ten si se střelou bezproblémově poradil. O minutu později zamrzela šance Bojdy, který utekl do brejku. Nejprve zakončil do jednoho z obránců, míč se poté dostal k Pěničkovi a ten poloodkrytou bránu minul. Ve 28. minutě akce Oldy Byrtuse s Fialou na Nzembiho, který nahrál přímo do vápna, kde čekal Byrtus a ten bohužel promarnil stoprocentní šanci a míč skončil mimo bránu. V další šanci byl Fiala, který byl zastaven v těsném ofsajdu. Minutu před koncem prvního poločasu unikl Bojda s Fialou a vytvořili si tak dobrou pozici, vyběhnutý brankář Sova šanci vyřešil vyražením nad.

V 57. minutě kapitán Jasenský poslal prudkou střelu přes zeď k pravé tyči, kde pohotově zasáhl Sova. Minutu před koncem zápasu Bahounek obehrál vyškovského Tijaniho a byla z toho zajímavá příležitost pro Otrokovice, bohužel dvojice domácích obránců situaci vyřešila. V 90. minutě naštěstí Jeřábek netrefil poloprázdnou bránu.

Rozhodčí: Páral – Silný, Popelák

DFA: Volf

ŽK: 0 – Fiala

ČK: 0

Diváci: 265

MFK Vyškov: Sova – Němeček, Kuncl, Odehnal, Tijani – Jeřábek, Studený, Schneider (55. Zoue), Lahodný, Přerovský (67. Novotný) – Pospíšil.
Náhradníci: Machalický – Kone, Rozehnal, Matocha, Zoue, Novotný

FC Viktoria Otrokovice: Semanko – Zábojník, Chwaszcz, Malý, Jasenský – Pěnička, Byrtus (63. Behan), Jurča (78. Bahounek), Fiala, Nzembi (74. Kiška) – Bojda.
Náhradníci: Repáň – Behan, Bahounek, Kiška, Vašulka