Áčko doma ztratilo s Valašským Meziříčím

Áčko doma ztratilo s Valašským Meziříčím
Domácí zápas 24. kola MSFL jsme odstartovali aktivněji, kdy nám patřilo úvodních šest minut. V 9. minutě po centru do vápna vyskočil nejvýše Žilinský a do protipohybu překonal Semanka 0:1. V 18. minutě byl vidět Lukáš Vychodil, který se dostal ke střele z hranice vápna, ale branku o kousek přestřelil. Ve 23. minutě se domácí hráči snažili nakopávat dlouhé míče dopředu na Bojdu. Podařilo se to ve třiadvacáté minutě, kdy branku po samostatném úniku těsně minul. Ve 33. minutě měl na kopačkách obrovskou šanci Šimon Chwaszcz, kdy se vydal sám na branku, ale Mucha jej dobře vystihl.
V závěru poločasu se domácí uklidnili a začali kombinovat. Zábojník vyhrál hlavičkový souboj, ale míč se od něj odrazil do autu. Poslední standardní situace patřila kapitánovi Jasenskému, který poslal dlouhý centr za bránu.
Úvod druhého poločasu domácí tlačili svého soupeře, bohužel v 51. minutě závar před brankou hostí nikdo z domácích nevyužil. Další střela Bojdy, se kterou měl golman Mucha starosti a musel vyrážet na roh. V 66. minutě vstřelil vyrovnávací branku Malý, kdy se dostal k odraženému míči ve vápně a prostřelil Muchu 1:1. Sedm minut před koncem zápasu hosté vstřelili druhou branku. George ze střední vzdálenosti vymetl horní roh Semankovy brány. V 88. minutě střídající Bahounek vybojoval přímý kop z dobré pozice, hostující obrana jej poslal na rohový kop. Domácí byli blízko k vyrovnání, kdy po rohovém kopu hlavou nastřelili břevno. 
 

Další domácí utkání čeká svěřence Marka Sedláka už ve středu 9. 5. od 17:00 proti Prostějovu.

 
FC Viktoria Otrokovice – TJ Valašské Meziříčí 1:2 (0:1)
Branky: 65. Malý – 9. Žilinský, 82. Chargeishvili
Rozhodčí: Černý – Hlubinka, Sedláček
DFA: Urban
ŽK: Jurča, Bojda – Žilinský, Výmola
ČK: 0
Diváci: 165
FC Viktoria Otrokovice: Semanko – Malý, Zábojník, Byrtus (46. Pěnička), Fiala (46. Behan), Jasenský (K), Chwaszcz, Bojda, Nzembi, Vašulka, Jurča (75. Bahounek)
Náhradníci: Repáň, Behan, Pěnička, Bahounek, Kiška
TJ Valašské Meziříčí: Mucha – Chapodze, Žilinský, Vychodil, Drozd (K), Gomola (60. Výmola), Klimpar, Alaverdashvili, Tobiáš (69. Chargeishvili), Václavek, Furmánek (83. Bartozel)
Náhradníci: Michut, Ryšánek, Smékal, Chargeishvili, Výmola, Bartozel