V zápase o Otrokovice byla úspěšnější Viktorka

V zápase o Otrokovice byla úspěšnější Viktorka

V rámci 20. kola dorosteneckého KP bojovala Viktorka o Otrokovice s Baťovem. Derby jsme zvládli na jedničku a obrali jsme rivala o tři bodu za výhru 1:0.

Hodnocení trenéra, Ivan Bořuta: „Na Baťově bylo k vidění vyrovnané utkání, kdy o výsledku rozhodovaly maličkosti. Tou hlavní byla akce po ose Šustek, Tichý, Khalil, který si zasekl míč a ranou do šibenice poslal hosty do vedeni. I nadále se hrálo vyrovnané utkání, spíše bojovné. Domácí několikrát hodně zahrozili, nejvíce asi po střele do břevna, kdy odražený míč uklízel Palička s vypětím všech sil do bezpečí.

Ve druhé půli se obraz hry nezměnil. Domácí se snažili o vyrovnání a nám se tím otevírala okénka k brejkům, kdy šel Šustek sám, ale místo zakončení se rozhodl ještě pro přihrávku, která šla do zamezí.

Pak v samém závěru šel ještě sám na bránu věkem ještě žák Kolenič, ale také neproměnil a tak utkání skončilo nejtěsnějším možným rozdílem. Derby jsme vyhráli, tři body vezeme, ale ve hře je znát ještě hodně rezerv a ukazuje se ještě hodně práce. Klukům patří dík za vybojované body, v bráně nás hodně podržel Hrnčiřík opět velmi spolehlivým výkonem.“