Oslabené rezervní mužstvo ztratilo v závěru utkání bezbrankovou remízu

Oslabené rezervní mužstvo ztratilo v závěru utkání bezbrankovou remízu

V sobotu 2. 6. zajíždělo mužstvo Viktorky do Napajedel oslabeno o J. Dobeše, P. Škubníka a J. Gojše pouze s jedenácti hráči. Díky pochopení trenéra dorostu bylo mužstvo doplněno o dorostence J. Skopala a na lavičku usedl i T. Frydrych, který s mužstvem absolvoval pouhé 2 tréninky.

 

„Před poměrně slušnou diváckou kulisou oba týmy podaly velmi dobrý výkon s častou střelbou. V prvním poločase jsme si vytvořili dvě vyložené šance, kdy L. Křivánek byl sám před brankářem a ještě nahrával do lepší pozice Z. Marčíkovi, který však na přihrávku nedosáhl. V druhém případě Z. Marčík špatně trefil míč, který skončil mimo branku.

Rovněž Napajedla si vytvořily brankové příležitosti, ale využily jednu až v závěru utkání, kdy po naší ztrátě míče na pravé straně se hra přenesla na opačnou stranu, kde Seibert prostřelil jinak velmi dobře chytajícího J. Varouse. Ve zbývajících minutách jsem si vytvořili tlak, který však nevedl k vyrovnání.

Tento zápas ukázal perspektivu hráčů k dalšímu růstu, ale také nezkušenost při řešení některých situací. Celé mužstvo však zaslouží pochvalu za bojovnost a touhu zvrátit výsledek zápasu do poslední minuty.

Vzhledem k absenci výše uvedených hráčů jsme museli změnit rozestavení hráčů a hrát na tři obránce, protože jsme dalšího neměli. I tato skutečnost se na výsledku projevila,“ hodnotí utkání trenér Jan Janča.

Napajedla – Viktorka B   1:0 (0:0)

Branka: 79. Saibert

Rozhodčí: Zapletal – Novák, Bršlica

ŽK: Holomek – 0

ČK: 0

Diváci: 151

Napajedla: Balážik – Smyček (73. Simerský), Drga, Hejda, Holomek, Saibert, Foral, Laciga, Plachý, Bůžek (90. Haša), Brauner (85. Kozubík).

Viktoria B: Varous – Zach, Lendler, Malota, J. Červenka, Tichý, Paták, Bína, P. Červenka (78. Frydrych), Marčík (88. Skopal), Křivánek.