První rozhovor s trenérem Michalem Hubníkem

První rozhovor s trenérem Michalem Hubníkem

Trenér Michal Hubník buduje nový tým FC Viktoria Otrokovice. Pod jeho vedením má za sebou Áčko zápas s týmem z Ukrajiny, turnaj na Nových Sadech a utkání se slovenským klubem AFC Nové Mesto nad Váhom. Nyní je čeká zápas s HFK Olomouc (středa 17:00, hřiště Drahanovice) a poté pohárové utkání ve Strání.

 

Kdy jste dostal první nabídku na spolupráci? Nějaké náznaky jsem dostal už týden po skončení minulé sezóny.

S jakým cílem jdete do Otrokovic? Jsem ten typ člověka, který má ty nejvyšší cíle a to uspět v každém zápase.

Měl jste ještě jiné nabídky z MSFL? Ano. Čekal jsem ještě na vyjádření Frýdku-Místku, tam to nevyšlo.

Na letní přípravu dorazilo pár zvučných posil, jak vidíte nové tváře? Jelikož jsme přišel do nového prostředí, tak jsou pro mě všichni hráči – nové tváře! Ale já věřím, že poskládáme dobrý tým.

Můžete prozradit odchody? „Odešel Foltýn, který bude hrát za Vsetín, Bahounek, který oblékne dres Spartaku Hulín a dva dorostenci do Zlína.

Letní příprava je krátká, za pár dnů Vás čeká pohár, co říkáte na los? Jak říkáte, příprava je krátká a my teď vše směřujeme na pohár. Věřím, že budeme připraveni a postoupíme. Budu hráče nabádat, aby uspěli v každém zápase, bez ohledu na to, jestli soupeř hraje o soutěž výš nebo níž.

Sledoval jste Viktorku v uplynulé sezóně, je něco na čem rozhodně chcete zapracovat? Viktorku znám, jen z minulého ročníku MSFL. Budujeme nový tým, takže zatím poznávám, vše přijde v průběhu sezóny.

Jak vnímáte spolupráci Á-týmu s B-týmem? S trenérem B-týmu jsme se seznámili, ale víc jsme neřešili. Předpokládám, že mladí kluci budou chodit hrávat za béčko.

Na které utkání v sezóně se vy osobně nejvíce těšíte? Asi na zápas s Valmezem, kde jsem začínal s trenérskou kariérou.