Kapitán Adam Jasenský zve na utkání s Hodonínem

Kapitán Adam Jasenský zve na utkání s Hodonínem

„Ahoj, odstartoval nám fotbalový podzim a celý tým tě chceme pozvat na první domácí utkání proti FK Hodonín. Hrát budeme od 18:00 na domácím stadionu. Přijď se podívat na nově složený tým pod vedením trenéra Michala Hubníka,“ vzkazuje fanouškům kapitán Adam Jasenský.


Dá se říct, že jste za rok dvakrát skládali nový mančaft, v čem vnímáš hlavní změnu mezi jarem a podzimem?

„Dá se říct, že ano. Je tu 5-6 nových kluků a všichni se jeví na hřišti i v kabině dobře. Jako hlavní změnu ale vidím příchod nového trenéra, kterým je Michal Hubník. Vždy to chce čas, než se všichni poznáme.“

Adam Jasenský kapitán

Vstup do ligy nevyšel podle představ, kdy jsme prokletí v Líšni nedokázali prolomit, na čem hlavně musíme do dalšího kola zapracovat?

„Začátek sezóny je ale důležitý, proto věřím že si to sedne co nejdřív a budeme sbírat co nejvíce bodů. Zápas z naší strany nebyl špatný, jednalo se o vyrovnaný zápas, kde byly šance na obou stranách. Všechno to bylo o prvním gólu. My jsme žádnou z našich šancí neproměnili, zato soupeř nás bohužel trestal po sledu našich menších chyb a my tak na body nedosáhli. Do dalšího kola bychom měli hlavně zapracovat celkově na herní kvalitě, lepší komunikaci a na větším klidu ve finální fázi.“

Víš jak si na tom stojí soupeř? Bavili jste se s Lukášem Křivánkem jak na ně? V čem byl Hodonín v uplynulé sezóně nebezpečný a na co si tak musíme dát pozor?

„Jak je na tom Hodonín momentálně netuším, vždy byl ale nepříjemným soupeřem, rychlým a důrazným. Veškerou taktiku ještě ale budeme probírat, takže nám určitě Lukin řekne, v čem jsou silní a kde mají slabiny,“ uzavírá předzápasový rozhovor Adam Jasenský.