Dorostenci vstoupili do sezóny vítězně

Dorostenci vstoupili do sezóny vítězně

Sezóna odstartovala i našim dorostencům, kteří v prvním kole zajížděli do Rožnova pR. Svěřenci trenéra Bořuty vyhráli u soupeře 2:1 a střelcem utkání se stal Kolenič a Petrů. V dalším kole čeká kluky 18. 8. od 10:00 doma zápas proti Mladcové.

„Tak bylo to vyrovnané utkání, kdy jsme prvních dvacet minut tahali za kratší konec a po sérii rohů prohrávali 0:1. Pak přišlo přeskupení rozestavení a kluci začali soupeře přehrávat. Po rohu a odraženém míči vyrovnával ještě v první půli Kolenič.

Druhou půli už jsme byli lepším týmem my, a myslím si že i snad zaslouženě jsme vstřelili 15 minut před koncem vedoucí gól, když Kolenič vyslal Lukáše Petrů a ten chytrým lobem překonal gólmana. Kluci předvedli bojovný výkon za který si zaslouží pochvalu. Všichni hráči na hřišti předvedli nadstandardní výkon, ale i tak bych chtěl vyzdvihnout bratry Bergerovi a Koleniče, ještě minulý rok věkem žáky, kteří jasně ukázali, že budou v týmu hodně zdravé konkurence svým skvělým výkonem,“ hodnotí úvodní zápas kouč Bořuta.