Áčko čeká zápas v Petřkovicích. Jak to vidí Honza Hladík a Michal Hladík?

Áčko čeká zápas v Petřkovicích. Jak to vidí Honza Hladík a Michal Hladík?

V rámci 3. kola MSFL vyrazí Áčko do Petřkovic. Jak toto utkání vidí Honza Hladík a Michal Hladík?

„Nečeká nás lehký tým, Petřkovice hrají zkušeně a jsou agresivní. Vždy se u nich hraje špatně, tlačí je fanoušci a hřiště není úplně ideální. Naposledy jsem tam hrál se Znojmem Mol Cup. Skóre jsem doháněli, ale nakonec jsme vyrovnali a na penalty postoupili,“ říká zkušený Jan Hladík.

Poslední dva zápasy vyhráli. Nejdříve vyhráli v Uničově a ve středu postoupili v poháru. Jak si myslíš, že jim dokážeme zlomit vítěznou sérii?
„Tým je silný. Divákům se doma představí poprvé, takže budou chtít vyhrát. My musíme navázat na výkon z Líšně, hrát agresivně a vážit si šancí. Utkání v Líšni jsme odehráli slušně agresivně, jen jsme neproměnili šance. Když předvedeme slušnou hru, tak si myslím, že tam můžeme uspět.“


„Pokud předvedeme bojovný výkon, budeme běhat, hrát fotbal a dodržíme taktické pokyny, tak nemám obavy, že bychom v Petřkovicích zápas výsledkově nezvládli,“ hlásí před zápasem Michal Hladík.

Co musíme změnit od posledního utkání, čeho se vyvarovat?
„V poháru jsme nevyhrávali moc osobních soubojů, kraje nám příliš nehrály a nebyli jsme tak běhaví a agresivní jak proti Hodonínu.“