Hodnocení 1. a 2. kola 1.A třídy sk. B

Hodnocení 1. a 2. kola 1.A třídy sk. B

12. 8. 2018   Dolní Němčí – juniorka V. Otrokovice 5:0 ( 1:0)

„K prvnímu mistrovskému zápasu jsme nastoupili v Dolním Němčí v této sestavě: Varous –  Vašulka, Lendler, Malota, Horák – Daniel, P. Červenka, Marčík, J. Červenka -Křivánek, Frydrych. Připraven byl ještě T. Hrnčiřík.

Protože před sezónou mužstvo opustili tři střední záložníci a V. Tichý byl na dovolené, museli hrát ve středu zálohy hráči, kteří s tím nemají žádné zkušenosti, což se na výsledku zápasu rovněž negativně projevilo. Zápas byl vyrovnaný do 24.minuty, když po nedorozumění v obraně vypadl míč brankáři a útočník soupeře dal laciný první gól. Přesto jsme hráli vyrovnanou partii a pět minut před koncem šel T. Frydrych sám na brankáře, který výborným zákrokem šanci zmařil a tak se šlo do šaten za stavu 1:0 pro domácí.

Druhý poločas začal pro nás nešťastně, protože se opakovala situace z 1.poločasu a v 50. minutě lehká střela hlavou vypadla J. Varousovi z rukou a bylo to 2:0. Zkušené mužstvo domácích si výsledek pohlídalo i za cenu taktických faulů a přestože jsme se tlačili do koncovky, kýžený gól jsme nestřelili a naopak Němčí využilo otevřené obrany a vstřelilo další tři branky. Brankou neskončila ani hlavička T. Frydrycha, kterou brankář vyrazil.


19. 8. 2018 Juniorka V. Otrokovice – Újezdec 2:2 (2:1), po penaltách jsme získali 2 body

Pokutové kopy proměnili Daniel, Malota, Horák, neproměnili Křivánek a Lendler a J. Varous chytil 2 penalty.

Sestava: Varous – Skopal, Lendler, Malota – P. Červenka, Horák, Daniel, J. Červenka – Křivánek, Frydrych(46. Tichý), Marčík(56. Hrnčiřík)

„Začátek zápasu byl z naší strany velmi špatný, nedokázali jsme udržet míč a soupeř dlouhými nákopy udržoval obranu v pohotovosti.  Trest přišel v podobě rohu, kdy jsme neobsadili hráče soupeře a ten hlavou otevřel skóre – 0:1.

Naštěstí se nám brankami P. Červenky a L. Křivánka podařilo vývoj zápasu otočit a do kabin jsme šli s výsledkem 2:1.

V 58.minutě soupeř vyrovnal a zápas začínal znovu. Díky našemu tlaku jsme si vytvářely šance, do pokutového území létaly centry, které nikdo nedokázal usměrnit do branky a ani střely ze střední vzdálenosti nenašly cestu do branky.

Utkání několika chybnými rozhodnutími ovlivnil hlavní rozhodčí, který nepotrestal ruku hráče v pokutovém území penaltou, ale nařídil trestný kop a v druhém případě necitlivě přerušil hru za faul na našeho hráče, když už byl L. Křivánek v brejku za obranou soupeře. Ale i to se ve fotbale stává…..“ hodnotí úvodní zápasy trenér Jan Janča.