Mladší přípravka na turnaji ve Vizovicích

Mladší přípravka na turnaji ve Vizovicích

V neděli 19. 8. se mladší přípravka zúčastnila turnaje ve Vizovicích. Složení týmu, který na turnaji vybojoval krásné 4. místo: Ondra Černík, Adélka Sajdová, Ríša Hera, Peťa Ruszelák, Libča Vaculík, Jeňa Daněk, Luki Mancl, Kuba Smyček.

Hodnocení K. Haldinová: „Všichni jmenovaní odvedli na turnaji kvalitní výkon, který byl oceněn 4. příčkou. V prvním kole jsme porazili domácí SK Vizovice 5:1. Druhý zápas jsme odehráli proti HS Kroměříž, se kterou jsme prohráli těsně 1:2. Na tým z Hodonína jsme bohužel nestačili a prohráli jsme 5:0. Vyrovnané utkání bylo proti Slavičínu. Myslím si, že kdyby jsme měli ještě pár minut navíc, dokázali by jsme skóre otočit. Nejlepší utkání jsme odehráli s Bojkovicemi, kdy jsme vyhráli 3:1. Hráči v tomto utkání už věděli a dodržovali rozestavení útočník – obránce a dokázali si vytvořit šance, které proměňovali v góly.

V bráně se na dva zápasy představil Libča, který ukázal že může nastoupit v poli i jako náhradník Adélky, která výborně vychytala některé kvalitní střely Slavie i Hodonína. Nebyla vidět jen v bráně, ale v posledních dvou zápasech ukázala, že je platná i v útoku, kdy si připsala nějaké branky. V útoku byl hodně vidět Peťa, který vydržel nejvíce minut na hřišti a dokázal proměňovat šance. Ondra, kterého jsme střídali na pozici obránce-útočník ukázal kvalitu v souhře s Peťou v útoku. Musíme zapracovat na „stahování se zpět“ do obrany a to nejen u Ondry, ale u všech hráčů. Ríša ukázal, že dokáže ve většině případech pomoct jako obránce. Jeňa s Kubou se první zápasy hledali, ale poté ukázali, že jsou v týmu potřeba a na svých pozicích odvedli dobré výkony. Luki se před bránou dostal párkrát do slibných šanci, musíme ale zapracovat na důrazu a rychlosti, ale vzhledem k věku odvedl dobrý výkon.

Určitě si všichni zaslouží velkou pochvalu, za odvedené výkony. Nikdo nebyl nejlepší, všichni jsme bojovali jako tým – to se ukázalo hlavně v posledním zápase, který jsme odmakali na 120%.
Poděkování patří věrným rodičům – fanouškům, kteří nám pomáhali v koučování, ale taky mimo něj.