Z Uničova vítězně! Skwarczek, Vašulka, Kiška vystříleli výhru 3:0

Z Uničova vítězně! Skwarczek, Vašulka, Kiška vystříleli výhru 3:0

V pátek se povedlo překazit vítěznou šňůru domácímu Uničovu. Filip Markovič a Jan Hladík v jarní části hájili barvy právě domácího SK. V úvodní části prvního poločasu výborně zasáhl Semanko, kdy vyrazil Jeřábkovu střelu u levé tyče. Dále v prvním poločase výborně vyřešil situaci Zábojník, který nedovolil zakončit z malého vápna Aleši Krčovi. V 51. minutě to začalo! Šťastný gól vstřelil Michal Skwarczek, jehož střela byla několikrát tečována, ale skončila v bráně Uvízla. V 74. minutě opět Aleš Krč v akci, ale Semanka  přestřelil. V 77. minutě vstřelil svůj první gól v drese Viktorky Martin Vašulka. Po rohovém kopu a odraženém míči do pravé šibenice překonal domácího golmana. Po brejkové šanci Jirka Kiška upravil na konečný stav 0:3.

„Dvakrát jsme hráli venku. V Petřkovicích se nám to výsledkově nepovedlo, herně už to vypadalo docela dobře. V Uničově se nám podařilo proměnit 100% šance. První poločas byl opatrný a vyčkávalo se, kdo vstřelí první branku. První polovina nebyla podle mých představ, měli jsme si více dovolit, kombinovat. To jsme ukázali v druhém poločase. Změnili jsme systém hry, který bych si představoval, aby hráči hráli pořád. Hráli jsme přímočaře, kombinovali. Ukázali jsme, že jsme silní na míči, dovolíme si…to ukázali tři proměněné šance. Po první brance soupeř musel hru otevřít a my jsme mohli dále pokračovat v naší hře.  Já jsem byl s celkovou hrou spokojený. Devadesát minut kluci makali, dřeli, situace vyřešili výborně, a tak to má být každý zápas. Určitě tento výsledek byl zásluhou celého týmu a tři body z venku jsou odměna. S těžkým soupeřem nám na psychiku pomohla i nula vzadu,“ hodnotí vítězné utkání trenér Hubník.

FC Viktoria Otrokovice: Semanko – Malý, Zábojník, Markovič, Slaný, Jasenský (K), Šohaj, Hladík J., Vašulka, Skwarczek, Křivánek.
Náhradníci: Jelínek – Červenka J., Kiška, Hladík M., Červenka P., Mlýnek, Šichor.