Divoký zápas s Dolním Benešovem

Divoký zápas s Dolním Benešovem

Hned v úvodu utkání první obrovská šance, která skončila těsně vedle pravé tyče. Poté se do útočné akce dostali hosté, ale výborně zasáhl domácí golman Semanko. V jedenácté minutě otevřel skóre Jan Šohaj, který se k míči dostal po nákopu do vápna a zavěsil k levé tyči. Hosté vyrovnali ve 33. minutě po centru z pravé strany.

V první minutě druhého poločasu Labuda zvýšil na 1:2 a minutu na to na 1:3. V 57. minutě střídající Tomáš Mlýnek se prosadil hlavičkou a přesně k levé tyči dal naději na otočení stavu. Vyrovnáno bylo v 63. minutě, kdy Filip Markovič zasáhl po nepovedené hlavičce hostujícího obránce a nohou poslal míč k levé tyči. V 69. minutě hosté přidali čtvrtou branku a to opět Labuda. Utkání už další branky nepřineslo. Po sedmém kole máme 10 bodů a patří nám 6. příčka.

FC Viktoria Otrokovice: Semanko – Malý, Zábojník, Markovič, Vašulka, Slaný, Jasenský (C), Šohaj, Skwarczek, Křivánek, Hladík J.
Náhradníci: Jelínek – Červenka, Kiška, Fiala, Obiechina, Mlýnek, Hladík M.

Michal Hubník, trenér: „Vstoupili jsme do zápasu dobře, vedli jsme jedna nula. Slaný měl šanci na zvýšení 2:0 – nedal a od té doby jsme přestali hrát a přizpůsobili jsme se soupeři. Nakopávali jsme balóny, soupeře jsme pouštěli do šanci, kdy dvakrát šli sami na golmana. Byl to opatrný poločas 1:1.

V druhém poločase přišel totální zkrat v šestnáctce, kde musí být hráči v těsné blízkosti a my jsme si nechali dát na 1:2 vzápětí na 1:3. Paradoxně až potom jsme začali hrát, kombinovat, vytvářeli jsme si tlak. Je super, že jsme zvládli otočit na 3:3, v tu chvíli jsme věřil, protože bylo 25 minut do konce. Znova ale přišlo individuální selhání, odskočení hráče, který se sám otočil a dával gól na 4:3. By to strašně divoký zápas, ale ukázalo se, že dokážeme otočit i nepříznivý výsledek. V individuálních chybách, při bránění standardních situacích, nás dnes soupeř potrestal.
Papi k nám přišel ze Znojma, dobře zvládal situace jeden na jednoho, ale musíme ho ještě naučit, aby udělal jednu, druhou kličku a dal přihrávku.“