Pavel Jelínek před utkáním na Slavii: Po odchodu trenéra Páníka to šlo v Kroměříži od desíti k pěti

Pavel Jelínek před utkáním na Slavii: Po odchodu trenéra Páníka to šlo v Kroměříži od desíti k pěti

Už v pátek hrajeme na horké půdě třetí Hanácké Slavie Kroměříž od 16:30. Svěřenci trenéra Hubníka chtějí navázat na vítězné zápasy na hřišti soupeřů (v Uničově 0:3, v Hlučíně 1:4). Pavel Jelínek, který nastoupil v neděli za B-tým, obdržel červenou kartu v Nivnici, a tak v pátek bude sledovat utkání v Kroměříži z tribuny.

Jak vzpomínáš na období v Hanácké Slavii Kroměříž?

Do Kroměříže jsem došel za trenéra Paníka, strávil jsem tam necelý rok a půl. Po odchodu Pánika do Zlína bohužel šlo v Kroměříži vše od desíti k pěti a já jsem se nedobrovolně musel vrátit do Zlína. Jinak to byly ale dobré časy, na které rád vzpomínám.

Nyní si parťák Semanka už druhým rokem. Nastupuješ také za Béčko a to i v neděli v Nivnici.  Jak si viděl toto utkání?

K zápasu s Nivnicí se moc vracet nechci. Výkon v první půli určitě nebyl optimální, zápas byl výrazně od začátku ovlivňován domácíma „rozhodčíma“, které vyvrcholilo penaltou a následným mým vyloučením . Kluci to pak v druhé půlce zvládli výborně, v 10 vyhrát poločas 2:0 proti 14 je obdivuhodné 🙂 . Tímto jim děkuji, že to zvládli i za mě.

Myslíš si, že v Kroměříži navážeme na výkony z Hlučína a Uničova, kde nám vyhovovalo i velké hřiště?
Určitě nám větší a hlavně rovné hřiště bude vyhovovat, máme po Benešovu co napravovat a bylo by dobré, kdyby jsme vítěznou vlnu na hřištích soupeře drželi i po pátečním utkání v Kroměříži.