V Kroměříži rozhodla branka v 55. minutě

V Kroměříži rozhodla branka v 55. minutě

V rámci 8. kola MSFL zajížděli naši hráči do nedaleké Kroměříže. V uplynulých letech oblékal dres Slavie Matěj Fiala, který do utkání nezasáhl. Příležitost v utkání dostal Papi, který se střelecky podílel na výsledku 4:4 našeho béčka v Nivnice (minulý týden).

Golman Semanko čelil střelám domácích útočníků, a to úspěšně do 55.minuty. Ve 24. minutě utkání centr do vápna na Silného reflexním zákrokem Semanko vychytal. Minutu na to poslal Vašulka dlouhý balón na zadní tyč, kde bohužel ani skluzem naši borci míč do brány nedostali. Ve 36.minutě střela kapitána Jasenského poslala domácího golmana Flodera na zem. Za bezbrankového stavu, po prvním poločase, se odcházelo do kabin.

V 55. minutě poslal do vedení Kroměříž Lukáš Motal. V 58. minutě Okleštěk mohl změnit stav, jeho střela se pouze odrazila od břevna. V 61. minutě po rohovém kopu domácí golman míč pouze vyrazil před sebe, naši borci situaci bohužel nedovedli k vyrovnání. V 63. minutě opět musel proti naší akci zasahovat Floder. Začali jsme hrát agresivněji a ve vyšším tempu. V 82. minutě se Obiechina dostal do výborného brejku, na těžkou přihrávku ale Papi už nedosáhl. V závěru zápasu střídala jedna útočná akce druhou.

Michal Hubník, trenér: „Přijeli jsme do Kroměříže s tím, že chceme napravit prohru s Benešovem a prodloužit tak sérii vyhraných zápasů na hřištích soupeře. Přestože jsme nějaké gólové příležitosti měli, dnes jsme gól nevstřelili a bez gólů se zápas nevyhrává. V obranné fázi jsme udělali chybu, kterou soupeř využil a vstřelil rozhodující branku. Bez stříleného gólu nemůžeme vyhrát. Mrzí mě, že jsme sérii výher venku neprodloužili, ale nyní se musíme soustředit na další utkání doma 28. 9. od 10:15 proti Velkému Meziříčí.“

FC Viktoria Otrokovice: Semanko – Malý, Zábojník, Kaizar, Slaný, Jasenský (K), Hladík, Kiška, Vašulka, Skwarczek, T. Mlýnek
Náhradníci: Hrnčiřík – Markovič, Obiechina, Křivánek, Fiala, Červenka