Červenka: V prvním poločase jsme mohli dvakrát skórovat, ale rozhodčí zapískal poměrně sporný ofsajd!

Červenka: V prvním poločase jsme mohli dvakrát skórovat, ale rozhodčí zapískal poměrně sporný ofsajd!

V neděli béčko hostilo Nedachlebice. Po remízovém zápase v Nivnici (4:4), mužstvo trenéra Jana Janči doma nestačilo na sedmé mužstvo v tabulce 1.A třídy sk. B.  Z Á-mužstva do utkání nastoupil Obiechina a Mlýnek. Po pauze se v bráně ukázal Jiří Varous a po poločase jsme na hřišti mohli vidět Ondru Malotu, který se vrátil z dovolené. Šanci dostali také dorostenci – Skoumal, Daniel Ondřej, Skopal, Daniel Patrik. Jedinou branku Viktorky vstřelil Petr Červenka.

„Do utkání jsme nevstoupili příliš šťastně, kdy soupeř otevřel skóre již ve 14. minutě. Po obdržené brance jsme se nenechali jsme se rozhodit a ze hry jsme měli víc. V průběhu první půle jsme mohli dvakrát skórovat, ale rozhodčí v obou případech zapískal poměrně sporný ofsajd. Nedachlebice opět skórovaly a po poločase byl stav 0:2.

Do druhé půle jsme už vstoupili lépe a v 56. minutě se nám z rychlého brejku podařilo snížit. Po další útočné akci kapitán Lendler nastřelil pouze pravou tyč, která nás v závěru určitě mrzela. Bohužel se nám nepodařilo brankové manko dohnat a soupeř v 87. minutě zvýšil na 1:3. Všechny góly jsme obdrželi po neubráněných rozích. Proto si myslím, že rozhodla soupeřova zkušenost a naopak naše nedůslednost,“ hodnotí utkání střelec branky Peťa Červenka.