„Do Kunovic jsme jeli s touhou po třech bodech,“ říká trenér dorostu Ivan Bořuta

„Do Kunovic jsme jeli s touhou po třech bodech,“ říká trenér dorostu Ivan Bořuta

„Do Kunovic jsme jeli s touhou po třech bodech, ať se udržíme na špici tabulky. Celý týden to vypadalo, že se konečně sejdeme v nejsilnější sestavě, okolností tomu chtěly jinak. Šustek, Mančík a Večeřa se proti očekávání nevrátili z marodky, a navíc museli jet kapitán Skopal s Hrdličkou s béčkem, které hrálo ve stejnou dobu. Takže jsme do Kunovic vyrazili pouze s jedním náhradníkem, ale i tak s cílem zvítězit.

První poločas byl hodně vyrovnaný, na obou stranách hodně nepřesností a šanci poskromnu. Jako se už stává tradicí, mohli jsme se opřít o výborný výkon gólmana Hrnčiříka, stopera Bergera a Marka Skoumala. Šanci hrát dostali i kluci kteří moc času na hřišti nedostávají, a rozhodně nezklamali a ukázali, že v týmu nejsou náhodně.

Do druhé půle jsme vstoupili s tím, že je potřeba zpřesnit útočnou fázi a podržet balón. Docela se nám to i dařilo, i díky univerzálovi Ondrovi Danielovi, který za utkání změnil asi 4 posty.

Do vedení šli ale domácí, kdy ze strany dostali balón před branku, kde tečující hráč nedal Hrnčiříkovi šanci. Začali jsme se hnát za vyrovnáním, což se povedlo po ostrém nakopu Paličky za obranu, kde hlavou skóroval Ondra Daniel. Pak jsme měli snad během deseti minut tři velké šance, kdy právě Honza Kraváček dvakrát šel sám na bránu a jednou se dostal k dorážce, bohužel neskóroval, tak došlo na penalty, kde byl Hrnčiřík výborný a urvali jsme kýžený bonusový bod pro sebe, rozhodující penaltu vstřelil Alex Khalil,“ hodnotí utkání trenér Bořuta.