Béčko ztratilo v Ořechově

Béčko ztratilo v Ořechově

„S jedenácti hráči a dorostencem Hrdličkou jsme odjeli k sobotnímu zápasu do Ořechova.

Utkání pro nás začalo slibně, naši hráči dobře kombinovali a hned v prvních pěti minutách jsme měli dvě brankové příležitosti, které jsme bohužel nevyužili. Hra se postupně vyrovnávala, ale byli jsme stále my, kdo měli šance na vstřelení gólu. Nejprve Z. Marčík z úhlu netrefil prázdnou branku a následně J. Červenka nastřelil tyč.

Druhý poločas pro nás začal nešťastně, neboť hned v úvodu se útočník Ořechova otočil kolem našeho stopera a prudkou ranou k tyči, poslal svůj tým do vedení. S postupujícím časem se v naší hře stále více projevovala nervozita a ve snaze zvrátit výsledek zápasu naši hráči přestali kombinovat, řešili herní situace individuálně, což nevedlo k žádoucímu výsledku. Naopak soupeř z ojedinělých útoků se dostával do otevřené obrany a když z penalty zvýšil na 2:0, bylo utkání rozhodnuto.

Mužstvo je v krizi, protože nevyhráváme zápasy, které vyhrát máme a musíme. I když máme herní převahu, neprojeví se tato gólově a naopak soupeř snadno skóruje po chybách v defenzívě.

Příčiny: Nesehranost – ani jednou jsme nehráli na rozdíl od jara ve stejné sestavě. Odešlo pět hráčů základní sestavy a kádr nebyl doplněn.

Sestava: Varous – Skopal, Lendler, Malota, Vašulka- P. Červenka, Tichý, Křivánek, Červenka – Marčík, Daniel

Střídání: Hrdlička