Tři body z Vrchoviny, kde padlo osm branek

Tři body z Vrchoviny, kde padlo osm branek

V rámci 10. kola MSFL Áčko zajíždělo na půdu nováčka SFK Vrchovina. S mužstvem odjel opět golman dorostu Tomáš Hrnčiřík.

Po autovém vhazování a následném centru po zemi, otevřel skóre náš střelec Honza Hladík v 9. minutě. Do dvoubrankového vedení ve 13. minutě poslal tým do vedení Michal Malý. Ve 39. minutě z pravé strany po zemi vystřelil Michal Skwarczek a do kabin se odcházelo za stavu 0:3.

V 50. minutě domácí Vrchovina zahrozila, naštěstí nastřelili pouze dobře stojícího Semanka. V 58. minutě se snažil Tomáš Mlýnek překvapit vyběhnutého golmana, míč těsně minul bránu. V 67. minutě domácí snížili na 1:3. Honza Hladík z hranice vápna poslal míč opět do brány domácích. V 80. minutě dostal parádní přihrávku od Skwarczeka střídající Kiška a uzavřel tak gólovou nadílku Viktorky. Bohužel domácí v závěru utkání dokázali ještě stav snížit a to v 87. minutě a v 91. minutě.

Michal Hubník, trenér: “
Měli jsme co napravovat, protože jsme minulý týden doma prohráli s Velmezem. Na hřištích soupeře se nám doposud hrálo dobře, až na Kroměříž. Na vrchovině jsem vyzkoušeli hrát s kapitánem vzadu, kde se to osvědčilo. Určitě nás mrzí neproměnné šance, které měl Honza Hladík a nemuselo to tak skončit jen dvěma jeho góly. Dále pak střela Swarczeka z poloviny hřiště, ta kdyby tam padla, tak by to byl určitě gól měsíce😂. Dobrý vstup měl i Jirka Kiška, který vystřídal a hned se dokázal prosadit. Jsme rádi za tři body z venku, teď musíme potvrdit doma v sobotu s Rýmařovem!“

 

FC Viktoria Otrokovice: Semanko – Hladík, Jasenský (C), Kaizar, Malý, Markovič, Mlýnek, Obiechina, Skwarczek, Sohaj, Zábojník
Náhradníci: Hrnčiřík – Hladík, Kiska, Křivánek, Slaný, Vašulka