POTVRZENO! Tři body zůstaly na Viktorce

POTVRZENO! Tři body zůstaly na Viktorce

V 11. kole MSFL domácí Otrokovice hostily Jiskru Rýmařov. Domácí otočili utkání, ale pro další utkání přišli o útočníka Honzu Hladíka, který obdržel červenou kartu.

V 19. minutě utkání se domácí dostali do obrovské šance. Přihrávka z pravé strany propadla do vápna k Hladíkovi, hostující brankář však zasáhl dříve. Ve 23. minutě Michal Skwarczek utekl obraně a střelou mezi nohy propálil hostujícího golmana. Rýmařov se dostal do útočné akce, kterou za cenu faulu, zastavil kapitán Jasenský. Ve 42. minutě mohlo být srovnáno, kdy hostující Dydowicz nastřelil pouze spojnici brány.

Ve 49. minutě hostující mužstvo vyrovnalo. V 54. minutě musel zasahovat hostující golman, skvěle kopnu centr a následnou dorážku, musel vyrážet. V 60. minutě šli hosté po pokutovém kopu do vedení. Devět minut před koncem bylo vyrovnáno. Honza Hladík proniknul do vápna a dal naději na změnu stavu. V 87. minutě druhá penalta tohoto zápasu. Kapitán Jasenský napálil tvrdou ránou do středu brány. V nastaveném čase Honza Hladík obdržel svou druhou ŽK v utkání. Bude tak chybět příští týden v zápase proti Frýdku.

FC Viktoria Otrokovice: Semanko – Malý, Zábojník, Markovič, Kaizar (63. Obiechina), Jasenský (C), Šohaj (46. Kiška), Hladík, Křivánek (54. Slaný), Skwarczek, Mlýnek
Náhradníci: Varous – Obiechina, Slaný, Kiška, Vašulka, Červenka