Béčko porazilo Buchlovice 3:2

Béčko porazilo Buchlovice 3:2

K předposlednímu domácímu zápasu v této sezóně konečně nastoupili junioři v plné sestavě, s cílem potěšit diváky dobrou hrou a také ziskem tří bodů. Ty se podařilo získat, ale opět se ukázaly naše problémy v defenzívě a už v 8.minutě jsme prohrávali 1:0. Po rohovém kopu ve 21. minutě vyrovnal P. Lendler a už se zdálo, že budeme mít zápas pod kontrolou, zvláště když Z. Marčík utekl z půlky hřiště a zvýšil na 2:1. Naše radost však netrvala ani minutu, protože soupeř hned z protiútoku vyrovnal na 2:2 a tímto výsledkem skončil první poločas.

Druhý poločas se hrálo především na půlce soupeře, který však hrozil rychlými protiútoky do naší otevřené obrany.Utkání nakonec rozhodl v 75.minutě Obiechina, který se prosadil v pokutovém území přes dva hráče a střelou k tyči zvýšil na 3:2.

Komentář kapitána, Patrika Lendlera: „Celkově zápas nehodnotím až tolik pozitivně, sice jsme vyhráli, ale nepodali jsme až tolik dominantní výkon jak bychom si představovali. Jsme samozřejmě rádi za tři body, které jsou pro nás nesmírně cenné, obzvlášť na domácím hřišti. Do dalších zápasů musíme zlepšit defenzivní činnost, protože v posledních dvou zápasech jsme dostali až příliš laciné góly. Naštěstí se nám začalo dařit střelecky, protože právě se vstřelením gólu, jsme měli v některých případech potíže. Co se týče mého gólu, tak po rohovém kopu a následném souboji, se míč dostal až ke mě a já jsem jej levačkou doklepl do brány.“

Sestava: Jelínek – Zach, Lendler, Malota, Vašulka – J. Červenka, Ponížil, Obiechena, Daniel – Křivánek, Marčík.

Střídali: v 60.minutě Skopal místo Daniela, v 65.minutě Hrnčiřík místo Ponížila, v 71. minutě Ruman místo Zacha, v 85. minutě Tichý místo Marčíka

Na střídání byli připraveni ještě J.Varous do branky a D. Vrága.


Hodnocení utkání proti Kunovicím: Kunovice – Viktoria Otrokovice B 4:5 ( 3:2 ) 14.10.2018

Zápas v Kunovicích se pro nás vyvíjel velmi dobře, protože už v 5.minutě Z. Marčík získal vedení na naši stranu a když Obiechena po krásné individuální akci zvýšil na 2:0, vypadalo to na snadné vítězství. Opět se však ukázalo, že nám v obraně chybí více důrazu a rozhodnosti, protože ještě v průběhu 1. poločasu soupeř třemi brankami otočil zápas.

A když na začátku druhého poločasu důrazný Kříž zvýšil na 4:2, vypadalo  to s námi špatně. Poločasová domluva v kabině, aby hráči zvýšili pohyb a bojovnost přinesla ovoce v podobě branky P. Daniela, který po centru J. Červenky snížil na 4:3 a soupeř se začal bát o výsledek. V 64. Z. Marčík chytrou střelou k tyči vyrovnal na 4:4 a náš tlak nadále pokračoval. Jeho výsledkem byl vítězný gól L. Křivánka, který v 87. minutě prošel obranou a zajistil nám tak tři body.

Stínem utkání byla tvrdá hra Kunovic, kterou rozhodčí připustil a výsledkem byla vážná zranění T. Frydrycha a P. Červenky, pro které už podzimní sezóna skončila.

Sestava: Varous – Vrága, Lendler, Tichý, Malota – J. Červenka, Obiechina, Křivánek, P. Červenka – Frydrych, Marčík.

Střídání: ve 27.minutě Daniel za Frydrycha, v 73.minutě Hrnčiřík za Vrágu